Ågotnes Karateklubb (ÅKK) ble etablert av Emil Clementsen i  januar 2005. Klubben er medlem av Japan Karate Association (JKA) via JKA Norway, samt Norges Kampsportforbund.

Klubben startet sine første treninger i august 2005, og kan i dag vise til ca 50 aktive utøvere i alle aldre. Selv med sin korte levetid, har klubben allerede hevdet seg meget godt i stevner og konkurranser, hvorav flere håpefulle unge talenter har oppnådd gode plasseringer på stevner og treningssamlinger

Vi er en klubb som trener tradisjonell ShotokanKarate. Sterk, målrettet og ikke minst effektiv i sine applikasjoner. Disiplin, koordinasjon, avkobling, mosjon og konkurranse er ett lite utvalg av det som klubben legger vekt på.

ÅKK utgjør et meget godt treningstilbud til barn, ungdom og voksne i nærmiljøet. Treningene passer for alle, mosjonister så vel som konkurranseutøvere.  I 2003,  2005, 2006, 2007 og 2010 ble klubbens hovedinstruktør (Emil) Norgesmester og kåret til stevnets beste utøver i  JKA Norway NM. Han har vært  med i både EM og VM i JKA karate.

Vi er en karateskole som følger retningslinjer gitt av JKA og JKA Norway. Vi utdanner karateutøvere som over tid får ta utdannelse som dommere og intruktører. Les mer

Ågotnes Karateklubb er tilknyttet:

Norges Idrettsforbund    –     JKA Norway

Vi holder til i Bleivassvegen 76 på Ågotnes.